Angela Similea

Angela Similea interpretează melodia Nu-mi lua iubirea în limba italiană în cadrul unui concert desfășurat în ItaliaMuzica. Sex-simbol al anilor 80 interpreta care a avut o carieră de succes în muzica românească a fost înconjurată întotdeauna de bărbaţi frumoşi şi la fel de celebri care s-au luptat pentru inima ei.


Sud Nord Http Angelasimileaa Ucoz Ro Nord Angela

Angela Similea atentă la.

. Angela Similea este una dintre vocile românești care a încântat generații întregi de tineri de aici și numele său care va rămâne în istorie pentru mulți ani de acum înainte. Pagină Oficială angelasimilea. Sorin Hilgen s-a căsătorit cu o americancă în anul 2003 Nicole când au făcut o nuntă de vis în palatul de la Mataraua situat la 45 de km de București.

A fost cel mai lung din viața artistei și a durat 17 ani. Născută pe 9 iulie 1946 în Ilfov cântăreața este una dintre cele mai apreciate și de succes artiste de muzică ușoară. Solista și-a înregistrat numele la OSIM.

Angela Similea a trăit lângă el anii tinereții și s-a bucurat de multe lucruri care în era comunistă nu existau în România. Doar el al meu cânt ştie să vorbească. Angela Similea şi Sorin Movileanu au avut un copil pe care bărbatul spune că nu l-a mai văzut din 1975.

Angela Similea 75 de ani a fost căsătorită de patru ori. Please ignore rumors and hoaxes. A inceput sa ia lectii de muzica in liceu dar atractia fata de muzica si-a manifestat-o inca din copilarie iar o mare influenta in alegerea sa de a deveni cantareata a avut-o asistarea la un concert al Mariei Tanase.

Angela Similea face naveta în SUA la fiul ei și la cei doi nepoți dăruiți de acesta Grace 21 ani și Jan Christian 23 ani. Născută pe 9 iulie 1946 în comuna 1 Decembrie din județul Ilfov Angela Similea a fost cel mai mare din cei trei copii ai familiei Petre și Gherghina Similea având doi frați mai mici. Angela Similea Ramasa Pe Drumuri La 74 De Ani.

Îndrăgita cântăreaţă i-a fost furată de sub. Măsura unică lăsată omului pe Pământ a fost şi este iubirea. Aceasta a fost și singura nuntă la care a cântat interpreta noastră.

145140 likes 5188 talking about this. Am cunoscut-o într-un turneu în care eram cu bandul lui Horia Moculescu în octombrie 1971. Angela Similea a fost o femeie curtată.

Angela is alive and kicking and is currently 75 years old. Artista a trecut prin multe greutati si a indurat multa suferinta. Câteva dintre marele ei hituri sunt.

Angela Similea decizie radicală la 75 de ani. Fostul soț declara că după ce s-au separat nu a mai știut nimic de fiul său și că persoană care o influențează pe Angela era chiar mama ei Gherghina. Angela Similea s-a nascut pe 9 iulie 1946 in judetul Ilfov si este una din cele mai faimoase cantarete din Romania.

Angela Similea born 9 July 1946 in 1 Decembrie Ilfov County Kingdom of Romania is a Romanian female pop star who was famous for Pop Music easy listening music during the 1980s. Bun venit rază de soare Nesuferită tristețe Când băieții ne privesc sau Un albastru infinit pe lângă multe altele. Cel mai lung mariaj l-a avut cu Jan Hilgen.

Cantareata in varsta de 74 de ani trece prin probleme mari financiare de ceva timp ajungand chiar sa plece din casa in care a locuit. Angela Similea împlinește anul acesta frumoasa vârstă de 76 de ani. 9 iulie 1946 1 Decembrie Ilfov România este o cântăreață română de muzică ușoară de mare succes în anii 70-80.

Cariera ei nu a fost însă deloc una lesnicioasă. Ce S A Intamplat Cu Indragita Artista Angela Similea este una dintre marile voci ale Romaniei. Angela Similea Death Fact Check.

Printre marile ei hituri se numără. Angela Similea e acuzată că şi-ar fi înşelat fiecare partener Divorțul a fost un alt motiv de ură față de Angela Similea. Entdecken Sie Veröffentlichungen von Angela Similea auf Discogs.

O frumoasă poveste de dragoste a fost între Angela Similea şi carismaticul Florin Piersic. Kaufen Sie Platten CDs und mehr von Angela Similea auf dem Discogs-Marktplatz. Shop for Vinyl CDs and more from Angela Similea at the Discogs Marketplace.

Marius Țeicu Versiunea în l. Incepand cu anul 2009 Angela Similea a trecut prin clipe de cosmar. Angela Similea a fost considerată multă vreme drept cea mai frumoasă și cea mai elegantă cântăreață din România.

Dar a venit la Braşov. Angela Similea este una dintre marile voci ale Romaniei. Primul spectacol l-am avut la Câmpina undea ea nu a venit pentru că avea un microrecital la televiziune.

Acum omul de afaceri olandez a murit de Coid-19 în România. Explore releases from Angela Similea at Discogs. Ioana Angela Similea n.

Artista a trecut prin multe greutati si a indurat multa suferinta. Cantareata in varsta de 74 de ani trece prin probleme mari financiare de ceva timp ajungand chiar sa plece din casa in care a locuit. Bun venit rază de soare Nesuferită tristețe Când băieții ne privesc Un albastru infinit Dacă n-ai fi existat Grăbește-te și vino Balada iubirilor deschise Recheamă-mă și-am să revin Voi cânta pentru mi.

Cei doi au împreună un fiu care după divorț a rămas în custodia mamei. Prin ea v-am adus şi vă aduc credinţa şi speranţa mea. If you have any unfortunate news that this page should be update with please let us know using this form.


Angela Similea și Florin Piersic Noi Doi și Un Sărut Florin Angela Romania


Angela Similea Florin Piersic Florin Angela Bridget Jones Diary


Pin On Interviuri Articole


Angela Similea Anii 70 Angela Similea Si Noi


Angela Similea Irina Loghin De Ce Mama De Ce Tata 2013 Youtube Music Romanian


Pin On About Me


Angela Similea Romanian Women Celebrities Singer


Angela Similea Singer Fashion Beautiful Chic


Iuliana Tudor Angela Similea Star Dress Fashion Blouse Roumaine


Pin On Dogs With Bagels Storyboard


Angela Similea O Angela De Vis Youtube Angela


Check Out Angela Similea On Reverbnation Angela Visit Romania Pop Music


Angela Similea Angela Smile Square Glass


Angela Similea E O Zi De Luni Intotdeauna Youtube Theme Days Youtube Ted Baker Icon Bag


Foto Angela Similea Angela Concert Okay Gesture


Angela Similea Anii 80 Vol 4 Full Album 2011 Angela 80 S Album


4th May 2018 Angela Similea Cornel Constantiniu Te Aud Mereu Angela Dj Music


Pin On Muzica


Angela Similea Ma Regasesc Doar In Iubirea Ta Angela Video

Comments

Popular posts from this blog

cuti hari mengundi 2018